FAQ FAQ  |   Szukaj Szukaj  |  Użytkownicy Użytkownicy   |  Grupy Grupy   |  Rejestracja Rejestracja  |  Profil Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj Zaloguj 
Będzin
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum prawojazdy.com.pl i prawko.pl Strona Główna -> Oceń OSK
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bkowalski

PostWysłany: Sob Lip 30, 2005 19:30    Temat postu: Będzin Odpowiedz z cytatem

Miałem przyjemność zdobywać wiedzę w OSK Adam z Będzina Łagiszy. Wykłady miałem w Czeladzi,tam gdzie mieszkam. Jest to bardzo praktyczne, że OSK z Będzina ma filię w Czeladzi. Ośrodek ten polecili mi koledzy. I co się okazało: właściciel ośrodka,który prowadził wykłady to super facet. W sposób jasny, przy pomocy sprzętu DVD i video przeprowadził cały cykl wykładów. Po 28 godzinie wykładów mieliśmy nieograniczony dostęp do komputerów z ćwiczeniami na testach. Dopiero wtedy kiedy każdy z nas poczuł, że wszystko umie ,przeprowadzono egzamin wewnętrzny. Zdałem bez jednego błędu. Następnie jazdy. Bardzo się stresowałem. Embarassed Miałem do wyboru trzech instruktorów: p.Adama, p.Michała i p.Włodka. Wybrałem p.Włodka i nie żałuję. Jeździliśmy Puntem i Corsą w zależności od potrzeb. Doświadczony w średnim wieku instruktor nie tylko nauczył mnie zdać egzamin za pierwszym razem (w Dąbrowie Górniczej) ale też nauczył bezpiecznej jazdy. Z czystym sumieniem mogę polecić ten Ośrodek wszystkim chętnym. Exclamation
A propos: słyszałem, że na jazdy przedegzaminacyjne do p.Włodka przyjeżdżają kursanci z tak odległych miejscowości jak Radzionków czy Sucha Góra. To mówi samo za siebie.
gwiazdadg

PostWysłany: Sro Sie 17, 2005 09:09    Temat postu: Adam nauka jazdy będzin czeladź Odpowiedz z cytatem

jestem szczęśliwa, że trafiłam do osk w będzinie. Jest to bardzo dobry ośrodek który kształci bardzo dobrze kierowców nie tylko kategorii b ale również inne. ludzie którzy to prowadzą są naprawdę świtni. Można z nimi pożartować i przy okazji nauczyć się dobrze jeżdzić. ustalam sobie jazdy kiedu tylko chcę i kiedy mi to pasuje. nikt mi nie narzuca tempa w jakim mam wykorzystać jazdy i zdać egazmin. naprawdę jestem bardzo zadowoloa ze swojego instruktora który nazywa się pan włodek. czasami jego żarty nie są śmieszne ale ogólnie jego mądre tezy i nauka jak się jeździ jest bardzo w porządku do kursantów polecam każdemu ten osrodek gdyż jest on tego warty Wink
Charlie

PostWysłany: Wto Sie 23, 2005 20:47    Temat postu: OSK Będzin Łagisza/Czeladź Odpowiedz z cytatem

Witam Serdecznie
No a więc ja muszę napisać że Ośrodek ten bardzo mi się podoba--> Wykłady były miłe, szybkie i przyjemne, co za tym idzie można było sie wiele nauczyć i łatwo wszystko pojąć! Fantastyczni ludzie, towarzystwo jak i wykładowca, czyli Pan Adam;) Poza tym Pan Włodek z którym mam jazdy jest dobrym bardzo instruktorem oraz miłą osobą, z opowiadań znajomych muszę stwięrdzić że mało który instruktor taki jest (Chodzi o inne OSK). Jeździ się naprawdę fajnie i myślę że egzamin mi pójdzie też "fajnie".
Polecam wszystkim ten ośrodek!!ExclamationExclamationExclamation

Pozdrawiam
Very Happy Exclamation Exclamation Very Happy
bkowalski

PostWysłany: Wto Sie 23, 2005 22:13    Temat postu: Re: Adam nauka jazdy będzin czeladź Odpowiedz z cytatem

piotr28617 napisał:
A jakie mam gwarancje, ze to nie jest propaganda, a oba komentarze sa szczere?? Confused

Ja tak jak moi Koledzy i Koleżanki z kursów prowadzonych przez ten Ośrodek nie jesteśmy anonimowi.Nas możesz spytać wprost. A Ty szanowny " krytykancie" nawet nie podałeś skąd pochodzisz. Gdybyś był z Zagłębia to nie zadawałbyś takich głupich pytań. Setki ludzi zna ten ośrodek i go poleca.No chyba,ze reprezentujesz konkurencję.... Confused
stempel01

PostWysłany: Sro Sie 24, 2005 20:45    Temat postu: adam nauka jazdy Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym wam polecić wspaniałą szkołę nauki jazdy jaka jest u Adama. szkołę polecił mi brat mojej dziewczyny i miał rację. Nie zawiodłem się. Szkoła jest fantastyczna. Instruktorzy wspaniali, a szczególnie pan Włodek Smile Jeździłem z nim 30 godzin i to naprawde wspaniały człowiek o wielkim sercu i super humorze. Jestem pewien, że egzamin zdam za pierwszym razem Very Happy To tyle. Jeśli będą pytania to odpowiem szczerze i na temat "bez owijania w bawełne" Smile Pozdrawiam. Teraz słowo do szkoły: "TRZYMAJCIE TAK DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Smile

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez stempel01 dnia Pią Sie 26, 2005 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen WP Kontakt
Iwonuś1983

PostWysłany: Pią Paź 07, 2005 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich: tych którzy wlczą o prawo jazdy i tych, którzy juz je posiadają.Myślę ludzie, którzy nie mieli z tym do czynienia nie potrafią sobie wyobrazic ile to wszystko kosztuje nerwów.Ja na szczęście mam to już za soba i Bogu dzięki bo juz traciłam nadzieje!
Własnie jestem po egzaminie, a zdałam go dzięki mojemu wspaniałemu instruktorowi, którego polecam WSZYSTKIM. Jest to człowiek, który uczy BOMBOWO, po prostu <&%#$@>ście! W ogóle nie krzyczy, nigdy w życiu na mnie nie krzyczał, a było ku temu nie mało okazji, w przeciwieństwie do mojego poprzedniego instruktora, ale nad nim nie mam najmniejszej ochoty sie rozwodzić.Pan Włodzimierz z OSK ADAM jest najlepszy!!!!!!!!!!Gdybym miała jeszcze raz zaczynac kurs to nie wyobrazam sobie innego nauczyciela.
WSZYSTKIM POLECAM PANA WŁODKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panie INSTRUKTORZE przesyłam gorące pozdrowienia i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
JACEK :-)

PostWysłany: Czw Paź 20, 2005 15:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich,
Jestem nowym kursantem w OSK Adam, ośrodek ten polecili mi znajomi, którzy mieli przyjemność zdawać właśnie tu. Jestem już po teoretycznym wew. i od nie dawna zaczołęm jeżdzic L-ką po mieście i placu, oczywiście moim nauczycielem jest Pan Włodek, którego mi wszyscy polecali i uważąm żę uczy bardzo dobrze. Jeszcze przede mną parenaście godzinek jazd i egzamin, mam nadzieję że zdam go za pierwszym razem.
Pozdrawaim wszystkich tu obecnych a w szczególności Pana Adama i Włodka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
Kazik

PostWysłany: Pią Lis 04, 2005 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OSK Adam to najbardziej <&%#$@> ośrodek szkolenia kierowcow w Polsce, Włodek to debeściak Laughing Dzisiaj zdalem prawko za pierwszym razem dzieki wiedzy, która podzielil sie ze mna Sz.P. Włodek. Wielkie dzieki.
Piotrek
Powrót do góry
robaczek1987

PostWysłany: Sob Lis 05, 2005 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szkoła cieszy się duza popularnością wsrod moich znajomych:D wiec poszlam rowniez do niej. Wyklady trwaly bardzo krotko, a jazdy ustalamy wobec swoich mozliwosci, a nie kiedy instruktor ma wolnY TERMIN . Szkoła ma trzech instuktorów pana Wlodka, p. Michala i p. Adama. Wklady mialam z p. Adamem a jazdy z p. Wlodkiem ktory jest niesamowity Very Happy polecam go bardzo wszystkim ma spaniale poczucie humoru i wogole jest spoko Cool Polecam szkole a w szczególności pana Wlodka Very Happy . Z nim nie da się nie nauczyc jeżdzić!!
OLa:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Marek Marecki

PostWysłany: Sob Gru 17, 2005 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.
Zaraz na poczatku wrzesnia zapisałem sie do OSK w Łagiszy na prawko.
Po kursie teoretycznym i egzaminie wewnetrzym przystapiłem do jazd po mieście i szkolenia sie na placu. Jazdy miałem z panem Włodkiem- ktorego mile wspominam. To on mnie nauczył wszystkiego, jak nalezy zachowac sie na drodze, na co zwracac uwage, itd.
Po skonczeniu jazd i zdaniu egzaminu wenwetrzego praktycznego dostałem wszystkie niezbedne papierki i zapisałem sie na egzamin panstowy do WORDa. Po miesiacu poszedłem na egzaminc m, wyjatkowo w sobote i zdałem za pierwszym razem !!!!! I juz mam to zgłowy, za tydzien odbieram prawko i wydziału komunikacji i transportu i zaczynam śmigac malczanem.Smile
Tazke chciałem podziekowac panu Włodkowi, ktory mnie wszystkeigo nauczył!
pozdrawaim
Marek Marecki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
kola18

PostWysłany: Czw Gru 29, 2005 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HEJ!Ja podobnie jak kolega Marek na poczatku wrzesnia zapisałem sie do OSK w Łagiszy na prawko. Wykłady były ciekawe i przeplatane przykładami z życia. Po trzech tygodniach przystapiłem do jady samochodem z Panem Włodkiem który nauczył mnie jazdy po placu manewrowym oraz zachowania na drodze.Po raz pierwszy przystąpiłem do egzaminu 16.12.2005 Ale niestety nerwy zrobiły swoje i zrobiłem ewidentny błąd który był spowodowany okropnym zdenerwowaniem.Za dwanascie dni przystąpiłem do egzaminu juz na pełnym luzie i kensekwęcją tego było ze mój egzaminator powiedział,,wynik pozytywny" :D Teraz już czekam tylko na wyrobienie prawka.

OSK w Łagiszy posiada bardzo dobre samochody oraz spoko personel.Uczyc sie tam to przawdziwa przyjemnosc.

WSZYSTKIM POLECAM PANA WŁODKA !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
gwiazdadg

PostWysłany: Wto Sty 17, 2006 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

panie włodku dzięki za wszystkie znerwicowane jazdy do których pana doprowadziłam poprzez zlą nieuwagę podczas jazdy ale to były tylko początki a tak na margionesie to dzięki panu umiem jeździć i jestem za to bardzo wdzięczna. Very Happy mam nadzieje że kiedyś się spotkamy na ulicy w naszych samochochodach i bedziemy mogli sobie pomachać za szyby, gdyż drodzy czytelnicy tego postu gdyż zdałam już swoje prawo jazdy, i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. gdyby nie stalowe nerwy mojego instruktora to podejrzewam, że zdanie mojego egzaminu mogło by się odbyć dopiero za jakimś 10 razem. naprawdę wielkie dzięki Wink
maders123

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam!! jeśli trafiłeś na to forum to hmmmm dobrze trafiles....bo jesli chcesz rozpoczac kurs prawa jazdy to nie znajdziesz moim skromnym zdaniem lepszej szkoly od oskADAM w ŁAGISZY.... naprawde super szkola i super nauczyciel p.Włodek , ktory jest cierpliwy jak aniol a na dodadet naprawde uczy jezdzic wiec czas spedzony na jazdach z nim nie jest ztracony...Pozdrawiam i polecam!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
jaco

PostWysłany: Pią Lip 21, 2006 09:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam

Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy i to dzięki dodatkowym godzinom jakie wziąłem sobie w OSK ADAM - jeżdziłem z Panem Włodkiem. Wcześniej uczyłem się w innym ośrodku i nie mogę powiedzieć, że był zły ale styl nauczania zupełnie inny. Przykład:
na samym początku uczono mnie łuku w stylu pół obrotu itd. Na egzaminie nic z tego nie wyszło bo słupki były poprzesuwane. Gdy zacząłem jeździć z Panem Włodkiem i ćwiczyć łuk, po paru próbach udawało mi się to bez patrzenia w lusterka (tylko szyba) - wcześniej myślałem, ze jest to niemożliwe a okazało się, że jest jeszcze łatwiejsze niż przy użyciu lusterek !!! Poza tym dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy, o których w poprzednim ośrodku mi nie powiedziano a bardzo przydały się na egzaminie.

Podsumowując - jeśli ktoś ma wybierać ośrodek to tylko ten!!! Wink

Pozdrawiam
Powrót do góry
Magierro

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie ukończyłem kurs,
jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły, miałem do czynienia z Panem Włodkiem i Panem Michałem i musze powiedzieć że sąto wporządku ludzie którzy potrafią nauczyć jeździć samochodzem,
polecam każdemu ten ośrodek Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum prawojazdy.com.pl i prawko.pl Strona Główna -> Oceń OSK Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: